Prednosti CANNA AQUA

Hidroponski gojitelji, ki resnično želijo najboljše, izberejo CANNA AQUA. Paleta izdelkov CANNA AQUA je sestavljena iz hranil CANNA Aqua Vega in CANNA Aqua Flores ter glinenih kroglic CANNA Aqua Clay Pebbles.

Prednosti CANNA AQUA

Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so pečeni glineni peleti, ki predstavljajo idealni substrat za razvoj močnih korenin. Idealne so za gojitelje, ki želijo nadzorovati vnos hranil in vlažnost rastlin v celotnem procesu gojenja.

Hranila CANNA Aqua Vega in Aqua Flores so edinstvena v primerjavi z vsemi ostalimi obstoječimi hranilnimi formulami. Prednosti hranil CANNA AQUA:

Natančno uravnavanje hranil pomeni velik pridelek

Hranila CANNA AQUA z natančnim nadzorom dovajanja hranil v fazah rasti in cvetenja rastlin zagotavljajo osupljiv pridelek. Hranila AQUA se dovajajo neposredno koreninam rastline.

So uporabniku prijazna in odpravljajo potrebo po uravnavanju vrednosti pH

Formula je zasnovana tako, da rastline same uravnavajo vrednost pH. Vrednost pH v posodi za hranila je vedno v optimalnem razponu. To pomeni, da po določitvi pravilne začetne vrednosti pH tega parametra ni več treba popravljati.

Rastline vseh hranil ne absorbirajo v enakih količinah in enako hitro. To pomeni, da se sestava in raven kislosti hranilne raztopine sčasoma spremeni. Hranila CANNA AQUA smo razvili tako, da zagotavljajo, da lahko rastline zmeraj absorbirajo ustrezno kombinacijo hranilnih elementov, ki so potrebni za optimalno rast in cvetenje. Dve različni hranilni raztopini za vegetativno (Aqua Vega) in generativno (Aqua Flores) fazo razvoja rastline zagotavljata, da vrednost pH ostane kar se da stabilna. Zmeraj ostane v optimalnem razponu 5,2–6,2. Vrednosti pH vam ne bo več treba prilagajati. Če vrednost pH v začetku nastavite na 5,2, bo ostala v razponu 5,2–6,2.

Diagram prikazuje naravno nihanje vrednosti pH pri uporabi CANNA AQUA.
Ta razpon vrednosti je lahko nekoliko presežen le, ko poženejo korenine.

aqua_ph_graph

CANNA AQUA je zato edinstvena v primerjavi z vsemi ostalimi obstoječimi formulami. CANNA AQUA poenostavlja enega najbolj zapletenih sistemov gojenja.

Izdelek je popolnoma preskušen

Hranilo CANNA AQUA je bilo predstavljeno šele leta 1999, saj se družba CANNA drži strogih zahtev za kakovost. Ustrezno formulo smo odkrili po letih preskušanja in natančnega prilagajanja ter neprimerljivo visokega števila preskusov gojenja v raziskovalnih laboratorijih CANNA Research. CANNA je uporabila tudi strokovno znanje izbrane skupine gojiteljev. Ta edinstvena kombinacija laboratorijskih preskusov in preskusov na terenu nam je priskrbela ogromno količino podatkov. Končni rezultat je, da se CANNA AQUA razlikuje od vseh drugih izdelkov po vsestranskosti, stabilnosti, pridelku in preprostosti uporabe.