• mrtve korenine spreminjajo v minerale in sladkorje. To je pomembno, ker so ti minerali in sladkorji dragocen vir hranil za rastlino. CANNAZYM je sestavljen iz več kot 12 različnih vrst encimov, ki so jim dodani vitamini in izvlečki iz puščavskih rastlin. Ti elementi izboljšajo absorpcijo hranil in okrepijo imunski sistem rastline. Vitamini tudi spodbujajo nastajanje hormonov.
  • Pomagajo pri razvoju novih korenin. Vitamini v sredstvu CANNAZYM, ki jih rastlina preprosto absorbira, prav tako spodbujajo razvoj novih korenin. To izboljša njeno zdravje.
  • CANNAZYM preprečuje razrast bakterij in škodljivih plesni. Mrtve korenine so idealno okolje za plesni. Ogrožajo zdrave korenine. Plesni povzročajo stres celotni rastlini in zadušijo novo rast. CANNAZYM preprečuje tudi gnitje in s tem nastajanje strupenih snovi ter tako znatno zmanjša tveganje za bolezen.
  • CANNAZYM izboljšuje pogoje v prsti. Hitro razkrajanje ostankov korenin ustvari uravnotežen hidrološki režim in dobro zračenje koreninskega okolja.

  CANNAZYM je nepogrešljiv, če nameravate substrate za gojenje uporabiti večkrat. Ostanki korenin se bodo hitro razkrojili in pretvorili v koristna hranila; okužbe bodo preprečene, razmerje vode in zraka v koreninskem okolju pa bo izboljšano. CANNAZYM lahko uporabljate v celotnem ciklu rasti.

  Additional info

  Dodatne informacije

  Image
  CANNAZYM
  Na voljo v
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info