Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so izdelane iz posebnih vrst gline, ki imajo nizko vsebnost topnih soli. Zato so posebej primerne za uporabo v zaprtih hidroponskih sistemih za gojenje.

  Prednosti glinenih kroglic CANNA Aqua Clay Pebbles

  • Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so zelo porozne in imajo visoko vsebnost zraka, kar spodbuja razvoj močnih korenin, ki se dobro oprimejo substrata. Močne korenine pomenijo tudi več pridelka.
  • Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles so anorganske, imajo nevtralno vrednost pH, ne vsebujejo gliv in ne gnijejo.

  Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles nudijo vašim rastlinam odlično osnovo za optimalno rast in cvetenje. Največ pridelka zagotavljajo, če jih uporabljate skupaj z hranili CANNA Aqua Vega in Aqua Flores.

  Glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles so primerne za vse zaprte hidroponske sisteme. Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles najprej sperite z vodo, da odstranite morebitne delce in preprečite mašenje v namakalnem sistemu.

  Glinene kroglice Aqua Clay Pebbles je mogoče uporabljati tudi za izboljšanje drenaže v sadilni mešanici. Če želite to doseči, v lonec najprej dajte 4-cm sloj glinenih kroglic Aqua Clay Pebbles, še preden dodate kompost.

  • Plastično vrečko je mogoče reciklirati.
  • Vsebina: 20 l ali 45 l
  Additional info

  Dodatne informacije

  Image
  CANNA Aqua Clay Pebbles
  Na voljo v
  50L
  Image
  Product info