Družba CANNA je proizvajalec hranil in rastnih substratov za gojenje hitro rastočih rastlin. Vse od njene ustanovitve v zgodnjih 90. letih 20. stoletja vse izdelke najprej znanstveno preskusimo, preden jih začnemo tržiti. Ustanovitelji družbe pa so bili že pred njeno ustanovitvijo znanstveni pionirji na področju rastlin.

CANNA ima celotno proizvodno verigo v svojih rokah – od razvoja prek raziskav, trženja in prodaje do edinstvene, okolju prijazne proizvodne linije. Ima lasten logistični oddelek in seveda tudi laboratorij. V njem znanstveniki s strastjo razkrivajo skrivnosti narave. Strast do rastlin se kaže v kakovostnih izdelkih CANNA. Vsak izdelek prestane leta intenzivnega raziskovanja, preden ga uvedemo na trg.

Kakovost se dokazuje sama

CANNA je prejela prvo nagrado za svoje revolucionarne rastlinske izdelke na vsakoletnem prestižnem sejmu na Nizozemskem, ki je namenjen hidroponskim gojiteljem in gojiteljem v sadilnih mešanicah.

Smo nizozemski strokovnjaki in mednarodno priznani ter globalno vodilni na področju inteligentnih tehnologij za gojenje vaših najljubših rastlin v kokoponiki, hidroponiki in sadilnih mešanicah.

Smo kombinacija zdravega razuma in neverjetne predanosti. Naš ustanovitelj že od leta 1979 po vsem planetu išče aktivne rastline in minerale, ki omogočajo zdravje in dobro počutje rastlin. Dolgoletne izkušnje, pristen navdih in najnovejše visokotehnološke raziskave rastlin so dosegle vrhunec v učinkovitih formulah, ki vsakomur, vključno z neizkušenimi gojitelji, omogočajo in zagotavljajo čudovite rezultate. Uporaba naših vrhunskih rastlinskih hranilnih izdelkov je čista, preprosta in neškodljiva za okolje.

Vsak izdelek CANNA smo ustvarili z ljubeznijo, da bi vam zagotovili kar najboljši pridelek pri uporabi posameznih rastnih substratov ali metod. Skrivnost inteligentnih izdelkov CANNA je v skrbno uravnoteženi in integrirani mešanici najboljših glavnih elementov in elementov v sledovih za vsako kombinacijo rastnega substrata in gnojila.

Izdelki CANNA so na voljo po vsej Evropi, Avstraliji in Severni Ameriki, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. Gojitelji po vsem svetu so nas izglasovali kot svetovno številko 1 na področju tehnologij gojenja rastlin. Kakovost se dokazuje sama!

»Bodi skromen«

To je geslo, ki se družbi CANNA resnično poda. Čeprav je podžiganje trženjskega pompa dandanes norma, vzajemno trepljanje po hrbtu ni naš način. Raje pustimo, da naši izdelki govorijo sami zase. Dejstvo, da profesionalni gojitelji v štirinajstih državah prisegajo na izdelke CANNA in da te ponuja več kot 95 odstotkov trgovin za gojitelje, je za nas zadosten dokaz, da je naša filozofija obrodila sadove.

Strokovnost

Skupinski duh in ljubezen do rastlin sta dve od poglavitnih lastnosti, značilnih za poslovno filozofijo družbe CANNA, ki je veliko več kot le proizvajalec gnojil. Naša edinstvena odlika v panogi gojenja rastlin je ta, da v lastnih rokah držimo ves proizvodni proces – od razvoja in raziskav do edinstvene okolju prijazne proizvodne linije ter izjemno hitrega oddelka za dobavo. CANNA je edina proizvajalka hranil, ki ima lasten laboratorij in raziskovalne obrate, kjer specializirani znanstveniki vsak dan razkrivajo skrivnosti narave. Menimo, da lahko dosledno kakovostne izdelke ponudimo le, če v lastnih rokah ohranimo kar se da veliko dejavnikov.

Skrbno naprej

Na podlagi desetletij izkušenj z gojenjem in v intenzivnem sodelovanju z drugimi pionirji je CANNA ustvarila ogromen bazen znanja, ki mu ni para na področju gojenja rastlin in tudi širše. Ta redka kombinacija strokovnega znanja in vneme nas je v sedmih letih pripeljala do serije izjemno kakovostnih izdelkov. Niti enega izdelka CANNA na trg ne damo kar tako, ampak šele takrat, ko smo 100-odstotno prepričani, da bo deloval optimalno.

Toda za nas to še vedno ni dovolj. Vedeti hočemo tudi, zakaj stvari delujejo, in se prepričati, da ne bo neprijetnih presenečenj. Poleg tega izvedemo obsežno raziskavo skupaj s pridelovalci iz različnih držav, da pridobimo seznam vseh mogočih pogojev. Tako izdelka nikoli ne damo na trg prenagljeno – ne glede na to, kako mamljivo je to lahko včasih na trgu, ki ga vse preveč obvladujejo kratkoročne modne muhe.

About us

Izdelano za strokovnjake

Verjamemo, da zna vsak resen strokovnjak oceniti vrednost našega profesionalnega pristopa. Smo mnenja, da kdor koli, ki gojitelja vzame resno, z isto resnostjo pristopi k razvoju novega izdelka. In to ni proces, ki ga lahko opravite v nekaj tednih.

Za družbo CANNA je raziskovanje bistvenega pomena. Navsezadnje ima velike posledice za končnega uporabnika. Zato si za razvoj novih izdelkov vzamemo toliko časa, kot je potrebno – v povprečju to pomeni dve leti. To je obdobje, v katerem skupina visoko usposobljenih specialistov neutrudno prečesava vse vidike novega izdelka. Ker temu dajemo tak poudarek, lahko za svojimi izdelki trdno stojimo. In to se ne konča, ko izdelek kupite.

Poprodajne storitve so za nas nepogrešljivi del poslovanja. Vzdržujemo tesne stike s končnimi uporabniki prek omrežja prodajalcev in njihove težave obravnavamo izjemno resno.
Povratne informacije s terena niso le dobrodošel dodatek našim raziskavam. Največje zadovoljstvo, ki nam ga daje naše delo, je zmeraj stranka, ki je zadovoljna s končnim rezultatom.

Pionirji

Ustanovitelji družbe CANNA so bili nezadovoljni z zelo omejeno ponudbo gnojil v tistem času. Zato so razvili hranila, ki so hitro postala uspešnice. Lastnik neke prodajalne je opazil, da se je kakovost pridelka, gojenega na mineralni volni, ki smo mu jo ponudili, bistveno izboljšala. Naša prva izdelka – CANNA Vega in CANNA Flores (ki se zdaj imenujeta CANNA Hydro Vega/Flores) – sta bila tako dobro sprejeta, da sta kmalu šla v proizvodnjo.

To je zaznamovalo začetek podjetja, ki je v nekaj letih razvilo najinovativnejše in najbolj zanesljive izdelke, ki so postali nepogrešljivi na področju gojenja rastlin. Inovativen pristop pa se ni dokazal le v proizvodnji konkretnih izdelkov. CANNA ima tudi pri podrobnostih vlogo pionirja. Eden od rezultatov je standardno razmerje mešanja 1 : 250 za hranila nasploh, ki ga je uvedla prav CANNA.