Terra Vega in Terra Flores sta že na začetku prodaje postali najbolj uporabljani hranili za gojenje rastlin s kratkim ciklom in hitro rastjo v sadilnih mešanicah. Sestava hranil CANNA TERRA je prilagojena potrebam rastlin te vrste. Terra Vega in Terra Flores vsebujeta vsa potrebna hranila v obliki, primerni za neposredno absorpcijo, kar zagotavlja optimalno absorpcijo že od samega začetka gojenja. Pri razvoju hranil TERRA smo veliko pozornosti namenili interaktivnim procesom med hranili in rastnim substratom, zato vam glede kakovosti hranil CANNA ne bo treba skrbeti v nobeni fazi procesa gojenja.

CANNA Terra Vega

Image
CANNA TERRA

Razvoj vitalnih, mladih stranskih poganjkov in dobrega koreninskega sistema zagotavlja zdravo in hitro rast rastlin. To je osnova za doseganje vrhunskih rezultatov. Terra Vega vsebuje vse hranilne elemente, ki jih rastline potrebujejo v tej fazi. Hranilo Terra Vega deluje univerzalno in je primerno za uporabo z vsemi vrstami sadilnih mešanic.

CANNA Terra Flores

Vsekakor je zaželeno, da so vsi hranilni elementi, ki jih rastline potrebujejo med fazo bujnega cvetenja, neposredno na voljo v pravem razmerju.Terra Flores zato vsebuje vse hranilne elemente, ki jih rastline potrebujejo v fazi cvetenja. V fazi rasti se potreba rastlin po dušiku zmanjša, medtem ko se potreba po kaliju in fosfatu močno poveča. Hranilo Terra Flores je prilagojeno tem spremenljivim pogojem, saj vsebuje ustrezne količine vseh elementov v sledovih, ki so potrebni za zadovoljitev potreb rastlin, s čimer zagotavlja odlično cvetenje

Sadilne mešanice CANNA TERRA

Želite najboljše od najboljšega? Potem izberite sadilne mešanice CANNA in naša hranila TERRA. Na voljo so tri mešanice: CANNA Terra Seedmix za semena in potaknjence, CANNA Terra Professional za nove gojitelje in CANNA Professional Plus za kar največji pridelek. Struktura in predhodna gnojenost teh mešanic sta res idealni. Uporabljajte jih s posebej razvitimi hranili, kot sta Terra Vega in Terra Flores, pa bodo rezultati res najboljši.

Terra Seedmix

Revolucija v kaljenju. Pri kaljenju semen je dobro le najboljše. Prav zato je CANNA razvila posebno mešanico za semena. CANNA Terra Seedmix ima homogeno strukturo, ki lahko zadrži velike količine vode. To pomeni, da bodo semena lahko vzklila v idealnih pogojih. Prst v sadilni mešanici Canna Terra Seedmix smo zmešali z zelo čistimi kokosovimi vlakni, kar zagotavlja, da se lahko kali razvijajo hitreje kot na katerem koli drugem rastnem substratu. Zato je CANNA Terra Seedmix odlična za ukoreninjanje potaknjencev.

Terra Professional

CANNA Coco Professional je obogaten rastni substrat, ki ustreza najstrožjim standardom RHP. Od drugih substratov se razlikuje po tem, da je izdelan iz prvorazrednih surovin, po fini strukturi in svoji čistosti. CANNA Terra Professional je organski izdelek s homogeno strukturo, ki je 100-odstotno naraven in brez škodljivih virusov in bolezni sadilnih mešanic. Ima kompleksen sistem voda/zrak, ki ustvarja idealne pogoje za skoraj vsako metodo gojenja, po uporabi pa je še vedno odlično sredstvo za izboljšanje sadilne mešanice.

Terra Professional Plus

Mešanica CANNA Terra Professional Plus je sestavljena iz 100-odstotno organskih surovin, ki so vse najvišje mogoče kakovosti. Ena od prvovrstnih sestavin je bela šota vrhunske kakovosti, dodano pa je tudi drevesno lubje, ki ga uporabljamo kot nadomestek za perlit. CANNA Terra Professional Plus vsebuje elemente v sledovih in kelate, ki rastline ščitijo med rastjo. CANNA Terra Professional Plus je obogatena s posebnimi hranilnimi mešanicami, ki vsebujejo vse elemente, ki jih rastline potrebujejo prvi teden razvoja, tako da vam ne bo treba dodajati dodatnih hranil. CANNA Terra Professional Plus ima vnaprej uravnano električno prevodnost ± 1,3 in vrednost pH ± 5,8). CANNA Terra Professional Plus pospešuje rast in razvoj korenin, da bodo rastline v odlični formi in se bodo zlahka uprle boleznim in napadom škodljivcev.

Preprečite stres

Pri pravilno delujočem koreninskem sistemu nekatere korenine odmrejo in nastanejo nove. Mrtve korenine so idealen vir hrane za patogene organizme. Ko se patogene glive v tkivu odmrlih korenin razmnožijo, začnejo ogrožati ranljive zdrave korenine, zaradi česar se njihovo delovanje naglo poslabša. Posledično je celotna rastlina pod stresom, rast pa je zavrta. To najbolje preprečite s sredstvom CANNAZYM. Encimi v sredstvu CANNAZYM zagotavljajo, da se odmrle korenine hitro spremenijo v minerale in sladkorje. To je pomembno, saj ti elementi rastlinam in v okolju prsti predstavljajo pomemben vir hranil. To sredstvo bo tudi preprečilo nastajanje strupenih snovi zaradi gnitja in s tem znatno zmanjšalo možnost okužbe zaradi patogenih gliv. Sredstvu CANNAZYM smo dodali tudi več vitaminov, ki jih rastline zlahka absorbirajo in ki spodbudijo rastline k razvoju novih korenin. Vse to so razlogi, zakaj je treba sredstvo CANNAZYM redno dodajati hranilni raztopini od drugega tedna gojenja, v razmerju 1 : 400.

Image
CANNA Additives

100-odstotno rastlinsko

Sredstvo RHIZOTONIC je zmogljiv spodbujevalec razvoja korenin na rastlinski osnovi. Omogoča dodatno rast korenin in rastlinam tako pomaga, da se razvijejo hitreje. Prav zato je RHIZOTONIC idealen izdelek za potaknjence in rastline, ki jih je treba posaditi, in za rastline, ki so se zaradi stresa nepravilno razvile. Poleg tega RHIZOTONIC vsebuje veliko različnih elementov v sledovih, ki so koristni za rastline. Ko sredstvo RHIZOTONIC dodate prvih 2- ali 3-krat, ga dodajte v vodo s hranili v razmerju 1 : 250 ali pa z njim poškropite liste.

Večji pridelek

PK 13/14 je čista mešanica fosforja in kalija visoke vrednosti, ki jo v fazi cvetenja dodajamo pogosto. Rastlinam jo damo skupaj s hranilno tekočino 3–4 tedne pred spravilom pridelka. Rastline med cvetenjem potrebujejo več fosfata (P) in kalija (K), z dodajanjem PK 13/14 pa boste zadovoljili to potrebo. PK 13/14 se zlahka raztopi in je rastlini na voljo takoj. Ta izdelek najbolje izkoristite, tako da ga uporabljate skupaj s CANNABOOST. Tako boste zares optimizirali rezultate.

Oznake :