Čisti elementi, ki spodbujajo cvetenje

  CANNA PK 13/14 je kakovostna mešanica fosforja in kalija,ki jo je treba dodati v fazi cvetenja. Oba elementa imata pomembno vlogo v generativni fazi rastlin. Družbi CANNA je uspelo s posebnim proizvodnim procesom združiti čisti fosfor in kalij v zelo visokih koncentracijah. To omogoča, da je PK 13/14 rastlini na voljo hitro in neposredno.

  Fosfor (P) je makrohranilni element za vse rastline. Ima ključno vlogo pri presnovi in prenosu energije. V fazi cvetenja je potreben dodatni fosfor. Fosfor med drugim krepi nastajanje celic v cvetju.

  Kalij (K) je prav tako makrohranilni element. Najti ga je mogoče po vsej rastlini in je potreben pri veliko procesih v njej. Bistvenega pomena je za prenos vode in hranil (sitaste žile) in je potreben za zagotavljanje kakovosti in trdnosti rastline. Poleg tega nadzoruje neštete druge procese, kot je sintetiziranje sladkorja. Kalij zagotavlja, da lahko rastlina med cvetenjem sintetizira dovolj sladkorja, kar je bistvenega pomena za razvoj cvetov.

  Popolna kombinacija s CANNABOOST

  V razvoju rastline nastopi trenutek, ko se potreba po fosforju in kaliju zelo poveča. Če rastlini v tem trenutku dodate sredstvo CANNA PK 13/14, boste zadostili povečanim potrebam rastline ob cvetenju, plodovi pa se bodo razvili do popolnosti. CANNABOOST izboljša presnovo in okrepi učinkovanje sredstva PK 13/14. Ta odlična kombinacija bo zagotovila bujnejše cvetenje rastline.

  Primeren za vsak substrat

  PK 13/14 je mogoče uporabljati z vsakim substratom, zato se uporablja pri gojenju v prsti, v recirkulacijskih sistemih, pri gojenju na kokosovem substratu in v sistemih »drenaže v odpad«. PK 13/14 je primeren za gojenje v zaprtih prostorih in na prostem.

  Additional info

  Dodatne informacije

  Image
  CANNA PK 13/14
  Na voljo v
  250ML
  500ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info