• Večji pridelek
   CANNABOOST spodbuja razvoj novih cvetov. Zato lahko plodovi postanejo težji, kot so običajno. Zorenje plodov poteka bolj postopoma, zato je pridelek enakomernejši. Velika posebnost pri uporabi sredstva CANNABOOST je, da ne zagotavlja le večjega pridelka, ampak tudi boljši okus. Nekaj ​​več za gojitelje, ki uporabljajo izdelke CANNA.
  • Primeren za uporabo z vsemi rastnimi mediji in substrati
   CANNABOOST je univerzalni spodbujevalec cvetenja, kar pomeni, da ga je mogoče brez izjem uporabljati v vseh sistemih gojenja in v kombinacijami s katerim koli hranilom. CANNABOOST lahko dodate v substrat, lahko pa ga uporabljate tudi kot pršilo za liste (nanašanje na liste). Prednost tega je, da lahko rastlina absorbira spodbujevalec cvetenja neposredno skozi liste.
  • Še več pridelka v kombinaciji s PK 13/14
   CANNABOOST ni hranilo, ampak je dodatek, ki izboljša fotosintezo rastline (to je ena od reakcij, ki sestavljajo presnovo rastline). To izboljšanje zagotavlja hitrejše tvorjenje plodov. Pri doseganju optimalnih rezultatov s sredstvom CANNABOOST je zelo pomembna razpoložljivost hranil. Razpoložljivost vseh hranil zagotovite s hranili CANNA. Še boljše rezultate je mogoče doseči s priznanimi hranili CANNA v kombinaciji s sredstvom CANNA PK 13/14. To je zato, ker PK 13/14 rastlini daje dodatne elemente za cvetenje, CANNABOOST pa poskrbi, da bo imela dovolj energije, da bo te elemente lahko uporabila.
  • Boljše zorenje in okrepljen imunski sistem
   CANNABOOST vsebuje spodbujevalce cvetenja, ki zagotovijo bujno zorenje. Vsebuje tudi naravne regulatorje cvetenja, ki pomagajo pri enakomernejšem razvoju plodu in bujnejšem zaključku cvetenja. Rastlina bo zaradi izboljšane regulacije energije imela na voljo dovolj energije, da se upira boleznim. Če energija ni pravilno razporejena, pogosto vzniknejo bolezni, ravno v trenutku, ko je to katastrofalno za pridelek.
  • Polnejši in močnejši okus
   CANNABOOST vam zagotavlja večji pridelek in izjemen okus. Dobra letina se dandanes ne meri le v teži. Vse pomembnejša je kakovost, pri tem pa je ključnega pomena okus. Povečanje hitrosti fotosinteze močno poveča nastajanje sladkorja v plodovih. Zaradi tega je okus bolj sladek, rastlina pa bo proizvedla višje koncentracije naravnih arom v plodovih. Močnejši vonj eteričnih olj v sadju zagotavlja dobro prodajo.

  Večina ojačevalcev vsebuje le dodatna hranila. Resnični ojačevalci, kot je CANNABOOST, pa dejansko pospešijo presnovo rastline in okrepijo njeno zdravje. CANNABOOST je »nova generacija ojačevalcev«.

  S tem izdelkom smo še enkrat dokazali, da »se kakovost dokazuje sama«

  Additional info

  Dodatne informacije

  Image
  CANNABOOST Accelerator
  Na voljo v
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info