• Spodbuja razvoj novih korenin pri potaknjencih in presajenih rastlinah.
   RHIZOTONIC spodbuja rast korenin pri že ukoreninjenih rastlinah, pa tudi razvoj novih korenin pri potaknjencih in presajenih rastlinah. Različni elementi v sledovih in vitamini, kot sta B1 in B2, spodbujajo nastajanje hormonov in rast korenin ter tako omogočijo razvoj močnih in lepih belih korenin.
  • Če vanj namočite semena pred sajenjem, bo pospešil proces kalitve.
   Za namakanje semen lahko RHIZOTONIC uporabite tako, da ga razredčite (40 ml/10 l). RHIZOTONIC zmehča kožico semena, zaradi česar lažje poči in vzklije.
  • Izboljša splošno rast rastlin in kemične reakcije v rastlini, tako da se ta razvije bolj zdrava in močnejša.
   Dobri rezultati se začnejo z zdravo rastlino. RHIZOTONIC stimulira rast korenin, zato izboljšuje moč rastline. To je posebej pomembno v prvih tednih življenja rastline, saj so mlade rastline najbolj ranljive. RHIZOTONIC spodbuja nadaljnji razvoj korenin, povečuje odpornost rastline proti boleznim in spodbuja njihovo notranjo in zunanjo moč.
  • Pomaga v procesu okrevanja rastline ali potaknjenca, ki je bil izpostavljen kakršnemu koli stresu.
   Veliko gojiteljev pove, da rastlina veliko hitreje okreva od stresnih okoliščin, če liste poškropimo s sredstvom RHIZOTONIC. Do stresnih okoliščin pride na primer med prevozom in presajanjem rastlin. RHIZOTONIC pomaga tudi nezdravim ali slabo razvitim rastlinam.

  Poleg tega lahko RHIZOTONIC pogosto razpršite na liste ali ga uporabljate preprosto kot sredstvo za povečanje vrednosti pH v posodah z gnojili.

  RHIZOTONIC je mogoče uporabljati ne glede na vrsto substrata. Primeren je za gojenje v sadilnih mešanicah in v hidroponskih kulturah. Uporabljate ga lahko v celotnem ciklu rasti – od semena do spravila pridelka.

  Additional info

  Dodatne informacije

  Image
  CANNA RHIZOTONIC
  Na voljo v
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info