CANNA AQUA

CANNA AQUACANNA AQUA je uporabniku prijazna paleta izdelkov za osupljiv pridelek v recirkulacijskih sistemih. Pri teh sistemih drenažna voda ne odteka, ampak je uporabljena znova. Ena od velikih prednosti gojenja v recirkulacijskem sistemu je, da porabi manj hranil in vode kot večina ostalih sistemov. Poleg tega so rastline v neposrednem stiku s hranilno raztopino.

CANNA AQUA omogoča veliko količino pridelka zaradi natančnega nadzora dovajanja hranil v fazah rasti in cvetenja rastlin. Prav zato ni nobeno presenečenje, da v Veliki Britaniji, kjer večina gojiteljev uporablja zaprte hidroponske sisteme, v glavnem izberejo hranila CANNA AQUA in glinene kroglice CANNA Aqua Clay Pebbles.

Prednosti CANNA AQUA

aqua_advantages_content_1

Hidroponski gojitelji, ki resnično želijo najboljše, izberejo CANNA AQUA. Paleta izdelkov CANNA AQUA je sestavljena iz hranil CANNA Aqua Vega in Aqua Flores ter glinenih kroglic CANNA Aqua Clay Pebbles.

Hranila CANNA Aqua Vega in Aqua Flores so edinstvena v primerjavi z vsemi ostalimi obstoječimi hranilnimi formulami. Prednosti hranil CANNA AQUA:

  • Natančno uravnavanje hranil pomeni velik pridelek.
  • So uporabniku prijazna in odpravljajo potrebo po uravnavanju vrednosti pH.

Vodnik za gojenje

Nasvet Količine hranil

Za vsako posodo za hranila, ki jo zmešate, si zabeležite dodane količine hranil in dodatkov. Tako boste poskrbeli za dobro izhodišče za naslednjič.

AQUA InfoPaper

AQUA InfoPaper

Želite izvedeti več o CANNA AQUA? V tej informacijski brošuri je obrazloženo vse, kar boste želeli vedeti o gojenju rastlin v recirkulacijskem sistemu.