• Substrat je mogoče uporabiti večkrat. Po izrabi ga je mogoče uporabiti za izboljšanje sadilne mešanice.
  • Je okolju prijazen in izpolnjuje stroge zahteve R.H.P.
  • Plošče CANNA Coco Slabs so organski izdelki s homogeno strukturo, ki ne vsebujejo kemičnih dodatkov, škodljivih virusov in bolezni prsti.
  • Od kokosovih vlaken, ki se prav tako uporabljajo v vrtnarstvu, se plošče CANNA Coco Slabs razlikujejo po tem, da ne vsebujejo vlaken in so v obliki drobnih kosmov. To izboljša kakovost in poveča pridelek.
  • Plošče CANNA Coco Slabs vsebujejo kompleksen sistem vode/zraka, ki ustvari idealne pogoje za skoraj vsako obliko gojenja.

  CANNA Coco Slabs vsebujejo enak kokosov material kot CANNA Coco Professional Plus!

  Plošče CANNA COCO Slabs so odličen rastni substrat za rastline in zagotavljajo veliko prednosti za vrtnarja in njegove rastline. CANNA COCO je 100-odstotno naraven izdelek iz kokosovih orehov, pridelanih v Indiji. V proizvodnem procesu je kakovost nenehno nadzorovana, da vam lahko ponudimo izdelek visoke kakovosti.

  Navodila za uporabnika

  Uporabite približno 5 litrov raztopine gnojila CANNA COCO na m2 na dan (pri odraslih rastlinah). Pri večjih rastlinah je treba uporabiti vsaj 5 litrov raztopine. Večji lonec omogoča razvoj stabilnejšega koreninskega sistema. V loncih poskrbite za zadostno drenažo. Po možnosti na dno lonca nanesite tanko plast glinenih kroglic CANNA Aqua Clay Pebbles, da zagotovite ustrezno drenažo.

  Plošče CANNA Coco Slabs so izdelek visoke kakovosti in skladne z najvišjimi standardi R.H.P. (predpisanimi za komercialno sadilno zemljo). To je vrhunski material za začetek gojenja in substrat z odlično strukturo in čistostjo. CANNA COCO je sestavljen iz 45 % celuloze, ki mu daje dolgotrajne fizikalne lastnosti. Kompleks vode/zraka vsebuje 73 % vode in 23 % zraka. Poleg tega je mleti kokos vnaprej pufran s posebnim postopkom. To je potrebno za pridobitev optimalnih pogojev za rast in zagotavljanje kar najboljšega potenciala za razvoj vaših rastlin.

  Plošče CANNA Coco Slabs uporabljajte z ustreznim gnojilom in lahko boste mirni, da ste investirali v kakovost in zanesljivost.

  • Plastično vrečo je mogoče reciklirati.
  • Substrat CANNA COCO je 100-odstotno naraven izdelek iz mletega kokosa.
  • Vsebina: 12 L
  Additional info

  Dodatne informacije

  Image
  CANNA Coco Slabs
  Na voljo v
  1 Meter
  Certifikati
  Image
  Product info