Zaradi posebnih lastnosti kokosovega substrata CANNA COCO nima različic Vega in Flores, ampak je en sam edinstveni pripravek za fazo rasti in cvetenja. Stvari ne bi mogle biti preprostejše. CANNA COCO je preprost za uporabo, se neposredno raztopi in je zelo primeren za gojenje v vseh vodnih sistemih, na primer v sistemih »drenaže v odpad« in plime in oseke.

  Bogat z elementi visoke vrednosti

  Družba CANNA je po letih raziskav sadilnih mešanic, drenaž in analiz listja uspela kot prva razviti gnojilo, ki je posebej prilagojeno lastnostim kokosovih substratov. CANNA COCO je sestavljen iz mineralov visoke vrednosti. CANNA COCO vsebuje naravne kelate in huminsko ter fulvično kislino ki rastlinam zagotavljajo optimalno absorpcijo hranil. Gojitelji po vsem svetu se že več let navdušujejo nad eksplozivno rastjo in bujnim cvetenjem ob uporabi hranila CANNA COCO.

  Zakaj hranila A in B?

  Hranila CANNA COCO so sestavljena iz dveh delov – dela A in dela B. Te dele ločujemo z namenom. Če nekatere od elementov v delu A in B dodamo skupaj, se bodo medsebojno zlepili. Rastlina tega ne more absorbirati. Zato je treba najprej dodati komponento A in nato komponento B!

  Additional info

  Dodatne informacije

  Image
  CANNA Coco A & B
  Na voljo v
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info