CANNA TERRA

CANNA TERRACANNA TERRA je linija hranil in substratov, ki so posebej razviti za gojenje rastlin v sadilnih mešanicah na osnovi šote. Izdelke CANNA TERRA je mogoče uporabljati za gojenje v lončkih in v odprtih sadilnih mešanicah – v zaprtem prostoru ali na prostem.

Hranila CANNA TERRA smo razvili, da bi omogočili odlične rezultate pri vsaki vrsti sadilne mešanice. CANNA za kar najboljši izkoristek hranil TERRA ponuja posebno serijo sadilnih mešanic: CANNA Terra Professional, CANNA Terra Professional Plus in CANNA Terra Seed Mix.

Prednosti CANNA TERRA

terra_advantages_content_1

CANNA TERRA je posebej razvita za gojenje rastlin v sadilnih mešanicah na osnovi šote. Prednosti CANNA TERRA:

  • Velik pridelek.
  • Preprosta uporaba, nadvse primerna za neizkušene gojitelje.
  • Hranila TERRA se absorbirajo hitro.
  • Boljša rast in cvetenje.

Vodnik za gojenje

Nasvet CANNAZYM

Sredstvo CANNAZYM lahko dodajate neprekinjeno, kar najpreprosteje dosežete tako, da ga zmešate s hranilom v razmerju 2,5 ml/liter (1 : 400), ali pa ga dodate enkrat na teden v razmerju 10 ml/l (1 : 100). Druga možnost je, da sredstvo CANNAZYM dodate v posodo za hranila, ko je ta napolnjena do 25 %, v razmerju 10 ml/liter (1 : 100). Sredstvo CANNAZYM prav tako napravi sadilno mešanico primernejšo za ponovno uporabo.

TERRA InfoPaper

TERRA InfoPaper

Želite izvedeti več o CANNA TERRA? V tej informacijski brošuri je obrazloženo vse, kar boste želeli vedeti o gojenju rastlin v sadilni mešanici. Gojenje v sadilni mešanici je običajno najpreprostejši način gojenja.