Prednosti CANNA COCO

Gojitelji, ki uporabljajo kokosov substrat in ki resnično želijo najboljše, izberejo CANNA COCO. To je prefinjena kombinacija kokosovih substratov in gnojil, ki zagotavljajo najboljše rezultate.

CANNA COCO spodbuja razvoj korenin

Substrat CANNA COCO je na primer bolj zračen od sadilne mešanice. To pomeni, da omogoča več prostora za ukoreninjenje, s čimer rastline dobijo veliko več kisika. To spodbudi rast in cvetenje ter omogoči večji pridelek.

Okolju prijazen

Prednosti CANNA COCO

Substrat CANNA COCO je okolju prijazen. V proizvodnji tega vzdržljivega substrata za gojenje ne uporabljamo nikakršnih energetsko potratnih metod. Kokosova vlakna so pridobljena iz kokosovih lupin – naravnega materiala, ki ga je mogoče pridobivati skozi vse leto.

Preprosto gojenje

Gojenje na substratu CANNA COCO je preprosto. Vsi hranilni elementi za fazi rasti in cvetenja so vključeni v hranila CANNA COCO A in B Zaradi edinstvene zmožnosti substrata CANNA COCO, da deluje kot pufer (veže hranila in jih znova sprošča), in njegove gobaste strukture so hranila, potrebna za zagotavljanje velikega pridelka, shranjena v kokosu. To pomeni, da lahko rastlina sama uravnava količino in čas absorpcije hranil.

CANNA COCO shrani vodo in hranila

Kokosova vlakna omogočajo zadosten kapilarni učinek, da zadržijo dovolj vode in hranil. To pomeni, da lahko rastlina zdrži dlje časa brez vode, na primer, če pride do okvare črpalke za dovajanje hranil.