CANNA Coco Professional Plus

CANNA Coco Professional Plus je rastni substrat na osnovi kokosa, ki vrtnarju in njegovim rastlinam prinaša vrsto prednosti v primerjavi z drugimi substrati:
  • CANNA Coco Professional Plus je čist organski izdelek s homogeno strukturo in s polnim pufranjem, ki odpravlja stranske učinke gojenja na kokosovih vlaknih, ki bi sicer porabila del hranil.
  • CANNA Coco Professional Plus zaradi edinstvenega procesa proizvodnje, ki ga je razvila CANNA, ne vsebuje škodljivih virusov ali bolezni prsti.
  • CANNA Coco Professional Plus ima kompleksen sistem vode/zraka, ki ustvarja idealne pogoje za gojenje rastlin.
  • CANNA Coco Professional Plus je mogoče uporabiti velikokrat in po izrabi predstavlja odlično sredstvo za izboljševanje sadilne mešanice.

CANNA Coco Professional Plus = kakovost na ravni R.H.P.

Substrat CANNA Coco Professional Plus je sestavljen iz 100 % kokosovih kosmov. Osnova za CANNA Coco Professional Plus so posebej izbrani prvovrstni kokosovi kosmi iz Indije. Material v celotnem proizvodnem procesu nikoli ne pride v stik z zunanjimi tlemi, zato končni izdelek ne vsebuje plevela ali bolezni prsti. Opran je s svežo vodo, zato v njem ni soli. Zaradi tega je to najboljši rastni substrat prihodnosti.

Proces proizvodnje je podvržen strogemu nadzoru kakovosti, tako da lahko jamčimo za kakovost tega izdelka.

CANNA Coco Professional Plus nosi oznako, ki potrjuje skladnost izdelka z najstrožjimi merili kakovosti RHP. Pravzaprav kakovost tega izdelka še precej presega standard RHP. (réglementation en matière de commerce du terreau). Oznaka kakovosti RHP na kratko pomeni, da izdelek ne vsebuje plevela. Nadzor RHP se ne omejuje na končni izdelek, ampak pokriva ves postopek od nabave in predelave surovin do takrat, ko je izdelek zapakiran v vrečo.

Proces pufranja, ki ga uporablja podjetje CANNA, nam omogoča, da substrat »programiramo« na določeno zrelost. To nam zagotavlja, da je izdelan material vedno dosledno visoke kakovosti.

CANNA Coco Professional Plus

Navodila za uporabo

CANNA Coco Professional Plus je kokosov izdelek vrhunske kakovosti, ki dosega in presega najstrožje standarde R.H.P. Od drugih kokosovih substratov se razlikuje po tem, da je izdelan iz prvorazredne surovine z optimalno strukturo in čistostjo. CANNA Coco Professional Plus vsebuje 45 % lesne celuloze, ki zagotavlja dolgotrajno ohranjanje fizikalnih lastnosti. Razmerje med vodo in zrakom je 73 % : 23 %. Poleg tega so kokosovi kosmi podvrženi posebnemu postopku spiranja in pufranja, ki jih tako prilagodimo za potrebe rastlin. To je potrebno za doseganje idealnih rastnih pogojev v substratu, da se lahko rastlina optimalno razvija od samega začetka gojenja.

Navodila za uporabnika

Uporabite vsaj 5-litrske lonce. Večji kot je lonec, bolj stalno bo okolje korenin.

Če substrat CANNA Coco Professional Plus uporabljate v kombinaciji z gnojili linije CANNA COCO, ki so zasnovana za ta namen, investirate v kakovost in zanesljivost.

  • Plastično embalažo je mogoče 100-odstotno reciklirati.
  • CANNA COCO Professional Plus je 100-odstotno naraven izdelek iz kokosovih kosmov.
  • Vsebina 50 l