CANNA Coco Natural

CANNA Coco Natural je naravni rastlinski substrat na osnovi kokosa, ki vrtnarju in njegovim rastlinam prinaša vrsto prednosti v primerjavi z drugimi substrati:
  • CANNA Coco Natural je zelo rahlo pufran organski izdelek, ki ne vsebuje škodljivih virusov ali bolezni prsti.
  • CANNA Coco Natural ima odličen sistem vode/zraka, ki ustvarja idealne pogoje za ta sistem gojenja.
  • CANNA Coco Natural je mogoče uporabiti velikokrat.

CANNA Coco Natural = kakovost

CANNA Coco Natural izdelujemo na enak način kot CANNA Coco Professional Plus. CANNA Coco Natural je sestavljen iz 100 % kokosovih kosmov, izdelanih v Indiji med predelavo kokosa. Proces proizvodnje je podvržen strogemu nadzoru kakovosti, tako da lahko jamčimo za kakovost tega izdelka.

Manj pufranja pomeni več nadzora

Pufranje pri CANNA Coco Natural ni tako močno kot pri CANNA Coco Professional Plus. To pomeni, da boste imeli več nadzora nad procesom pufranja in več vpliva na rast in cvetenje rastlin. Če želite ta kokosov substrat predhodno pufrati na enako raven kot naš premijski izdelek, razmislite o uporabi pufra CANNA COGr Buffer Agent.

Zaradi manjšega pufranja in manj intenzivnega predhodnega namakanja je ta izdelek veliko lažji. To pomeni, da je v vreči manj vode. Izdelek tehta 11–12 kilogramov in ga je torej preprosto prevažati. V svojih prostorih za gojenje ga morate nato le pustiti, da se namaka nekoliko dlje.

To je v vseh pogledih res zaupanja vreden izdelek. Edino tako preprost za uporabo ni, kot je CANNA Coco Professional Plus. Izbira, katerega od njiju izbrati, je povsem vaša.

CANNA Coco Natural

Navodila za uporabo

CANNA Coco Natural je kakovosten izdelek, ki ustreza strogim vrtnarskim standardom. Čistost uporabljene surovine ga razlikuje od drugih substratov, ki temeljijo na kokosu. CANNA COCO Natural vsebuje 45 % lesne celuloze, ki zagotavlja dolgotrajno ohranjanje fizikalnih lastnosti. Razmerje med vodo in zrakom je 73 % : 23 %. Poleg tega ta substrat ponuja idealne pogoje za gojenje, saj so kokosovi kosmi oprani in pufrani. To omogoča, da se rastlina hitro razvija že od začetka gojenja.

Navodila za uporabnika

Uporabite vsaj 5-litrske lonce. Večji kot je lonec, bolj stalno bo okolje korenin.

Če substrat CANNA COCO Natural uporabljate v kombinaciji z gnojili linije CANNA COCO, ki so zasnovana za ta namen, investirate v kakovost in zanesljivost.

  • Plastično embalažo je mogoče 100-odstotno reciklirati.
  • Substrat CANNA COCO Natural je 100-odstotno naraven izdelek iz kokosovih kosmov.
  • Vsebina 50 l