CANNA COCO

CANNA COCOCANNA COCO je linija hranil in substratov, ki so posebej razviti za gojenje rastlin v kokosu. CANNA COCO je bila prva linija izdelkov za gojenje v kokosovem substratu. Danes je to najbolj priljubljena linija izdelkov za gojenje tako pri profesionalnih kot pri ljubiteljskih gojiteljih.

Poleg običajne linije COCO ponujamo tudi izdelke CANNA COGr. Ta linija vključuje posebne plošče COGr in je odlična za izkušene in zahtevne gojitelje.

Prednosti CANNA COCO

coco_advantages_content_1

Gojitelji, ki uporabljajo kokosov substrat in ki resnično želijo najboljše, izberejo CANNA COCO. To je prefinjena kombinacija kokosovih substratov in gnojil, ki zagotavljajo najboljše rezultate. Prednosti CANNA COCO:

  • CANNA COCO spodbuja razvoj korenin.
  • Okolju prijazen.
  • Preprosto gojenje.
  • CANNA COCO shrani vodo in hranila.

Vodnik za gojenje

Nasvet Dodajanje kisline v vodo

Pri redčenju kislinskega izdelka zmeraj dodajte kislino v vodo in nikoli vode v kislino, saj lahko ta v primeru škropljenja povzroči opekline kože ali oči.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Želite izvedeti več o CANNA COCO? V tej informacijski brošuri je obrazloženo vse, kar boste želeli vedeti o gojenju rastlin v kokosovem substratu. Gojenje v kokosovem substratu je najbolj priljubljen način pri profesionalnih in amaterskih gojiteljih.