CANNA Terra Professional

CANNA Terra Professional je sadilna mešanica za gojenje rastlin, bogata z dušikom. Rastline najbolje rastejo v mešanici, bogati z dušikom. Sadilna mešanica CANNA Terra Professional se razlikuje od vsega, kar lahko najdete v vrtnem centru. Vsebuje mešanico izboljšane črne šote, drobljenega šotnega maha in perlita. Ta sadilna mešanica je nadvse primerna za gojenje v zaprtih prostorih ali na prostem.

Prednosti CANNA Terra Professional

  • Ekskluzivne organske sestavine visoke vrednosti, kot je zračni šotni mah, brez bolezni.
  • Te sestavine prav tako spodbujajo izjemen razvoj korenin in nastanek debelejših stebel.
  • Večji pridelek. Hitrejša presnova v kombinaciji z nizko obolevnostjo zagotavlja večji pridelek.

Zaradi teh in ostalih lastnosti je mešanica CANNA Terra Professional zelo primerna za gojenje rastlin.

CANNA Terra Professional

Navodila za uporabo

Zrahljajte mešanico CANNA Terra Professional in napolnite lončke ter narahlo stisnite substrat. Dodajte vodo, dokler ne začne odtekati skozi drenažo, nato posadite rastlino v mešanico CANNA Terra Professional.

Zalivanje

Količino vode prilagodite potrebam posamezne rastline, glede na velikost lonca, pogoje za gojenje in faze rasti rastline. V običajnih pogojih iz odrasle rastline izhlapi 4–6 litrov vlage na dan na m2.

Za večje rastline uporabite 5-litrske ali večje lonce. Večji kot je lonec, bolj stalno bo okolje korenin. Če uporabljate sistem drenaže v odpad, poskrbite za ustrezno drenažo; morda bi bilo dobro, da na dno lonca položite tanko plast absorpcijskih zrn, ki bodo zagotavljale zračnost in drenažo.

CANNA Terra Professional je izdelek s homogeno strukturo, naraven in brez škodljivih virusov in bolezni prsti. CANNA Terra Professional ima razgiban sistem vode/zraka, ki ustvari pogoje, idealne za skoraj vsako obliko gojenja. Po uporabi mešanice CANNA Terra Professional za primarni namen, jo lahko še vedno uporabimo kot odlično sredstvo za izboljšanje sadilne mešanice.

Plastični embalažni material CANNA Terra Professional je mogoče 100-odstotno reciklirati.

  • Shranjujte na hladnem in suhem mestu.
  • Ne izpostavljajte temperaturi pod 4 °C.
  • Vsebina vreče 25 l ali 50 l.