Seveda obstaja veliko dobrih razlogov, da izberete izdelke CANNA. Ugled družbe CANNA izvira iz njenega nenehnega prizadevanja, da vodi v razvoju na svojem področju. Navsezadnje so gnojila CANNA najpogosteje uporabljena po vsem svetu.

Zakaj izbrati izdelke CANNA?

Kakovost gnojil in rastnih substratov CANNA je zmeraj enaka, izdelki pa izpolnjujejo najvišje zahteve za kakovost. Gojiteljem zagotavljamo dobre rezultate, saj CANNA spremlja proces proizvodnje od surovin do končnega izdelka – kakovost se dokazuje sama!

Gnojila CANNA HYDRO

CANNA Hydro Vega in CANNA Hydro Flores že od uvedbe uporabljajo zadovoljni gojitelji po vsem svetu. Sestava izdelkov v liniji HYDRO je prilagojena potrebam hitro rastočih rastlin. CANNA Hydro Vega in CANNA Hydro Flores vsebujeta vse elemente, ki jih rastlina potrebuje, v obliki za neposredno absorpcijo, kar zagotavlja optimalno absorpcijo takoj, ko začne rastlina rasti. Rezultata sta velik pridelek in poln okus. Pri hidroponski pridelavi je rastlina 100-odstotno odvisna od hranil, ki jih prejme iz vode za namakanje. Voda za namakanje je običajno pripravljena z vodo iz pipe, zato je CANNA svoje izdelke optimizirala za različne vrste takšne vode. Izdelki so zasnovani tako, da preprečujejo nabiranje okolju škodljivih soli.

Izdelki CANNA so razdeljeni po dveh ključnih fazah razvoja rastlin. Sprva, v fazi rasti ali vegetativni fazi, bo rastlina rastla v višino in razvila veliko listov. CANNA je rastlinsko hranilo CANNA Hydro Vega razvila posebej za to fazo. Rastlina nato preide v fazo cvetenja ali generativno fazo. Ko se potrebe rastline spremenijo, potrebuje drugačna hranila: CANNA Hydro Flores.

CANNA Hydro Vega

Image
CANNA HYDRO

CANNA Hydro Vega je celovito hranilo za fazo rasti, razvito posebej za gojenje na inertnih substratih. Hitro in zdravo rast zaznamujejo bujni poganjki in dober razvoj koreninskega sistema, kar je osnova za vrhunske rezultate. CANNA Hydro Vega vsebuje vsa hranila, ki jih rastlina potrebuje v tej fazi. Hranilno raztopino boste morali dodati od 1- do 3-krat dnevno.

Poskrbeti morate tudi za drenažo, ki bo omogočala odtekanje 10–20 odstotkov namakalne vode s hranili iz podlage. V običajnih pogojih boste potrebovali 3–5 litrov hranilne raztopine na kvadratni meter na dan.

 

CANNA Hydro Flores

Image
CANNA HYDRO

CANNA Hydro Flores je posebej razvit za fazo cvetenja. V fazi bujnega cvetenja morajo biti rastlini takoj na voljo vsa potrebna hranila v ustreznih količinah, da jih lahko neposredno absorbira.

Tudi pri uporabi hranila CANNA Hydro Flores poskrbite, da bo drenaža omogočala odtekanje 10–20 odstotkov tekočine iz podlage. To običajno pomeni, da boste potrebovali 4–6 litrov hranilne raztopine na kvadratni meter na dan.

Tako boste zagotovili, da bodo vsi elementi neposredno dostopni rastlini, ko jih ta potrebuje.

Prehod z Vega na Flores

Kako boste vedeli, kdaj zamenjati hranila? V prvih dveh tednih bodo rastline bujno rasle in bodo potrebovale bistveno več vode. Ko se začnejo pojavljati prvi cvetovi, je pravi čas za prehod s CANNA Hydro Vega na CANNA Hydro Flores – to je ponavadi od 1 do 3 tedne po začetku obdobja z 12 urami osvetljenosti.

Spiranje?

Podlago je treba sprati, da preprečite kopičenje gnojil in s tem čezmerno količino ali pomanjkanje določenih elementov pri rastlinah. Če spiranje podlage iz kamene volne še ni bilo potrebno, svetujemo, da to storite v tretjem tednu.

Oznake :