CANNA – za kulisami

Ste se kdaj spraševali, kaj se z izdelki CANNA dogaja, preden so na voljo v trgovini? Družba CANNA z veliko leti razvoja, strokovnega znanja in izkušenj prvič omogoča pogled za kulise in v celoten proces od raziskovalnega centra do proizvodnje vseh naših hranil, dodatkov in substratov.

Raziskovalni center CANNA je namenjen raziskavam s poudarkom na inovacijah za rastline, substrate in rastlinska hranila. Različne formule gnojil, razsvetljava in drugi izdelki, ki so pomembni pri gojenju, preskusimo v različnih pogojih. Tako izvemo, kaj rastlina res potrebuje in za naša hranila razvijemo najboljše recepte – prav za to gre. Zakaj so izdelki CANNA tako uspešni? Zakaj so nekatere sestavine tako učinkovite kot spodbujevalci? Odgovore na ta in druga vprašanja nam dajo naši laboratoriji.

Naš proizvodni obrat CANNA je specializiran za proizvodnjo in distribucijo rastlinskih hranil. Obrat uporablja najsodobnejše metode obdelave visokokakovostnih končnih izdelkov in skrbi za vse logističnih procese.

Dodaten nadzor kakovosti je del vsakodnevnega postopka, ki zagotavlja standarde kakovosti CANNA.

Od začetka do konca – tako nastanejo izdelki CANNA.