CANNA COGr

CANNA COGrPoleg običajne linije izdelkov CANNA COCO ponujamo tudi izdelke CANNA COGr. To je linija hranil in posebnega kokosovega substrata, imenovanega plošče CANNA COGr. a kokosov substrat ima enake odlike kot drugi kokosovi substrati CANNA, vendar ima bolj grobo strukturo, ki je posebej primerna za izkušene uporabnike kokosovih substratov. Za CANNA COGr ponujamo posebno linijo hranil, ki se imenuje CANNA COGr Vega in CANNA COGr Flores. Plošča COGr potrebuje tudi poseben pufer.

Prednosti CANNA COGr

coco_advantages_content_1

CoGr je nova in revolucionarna linija kokosovih izdelkov za gojenje rastlin. Odlična je za izkušene in zahtevne gojitelje. Prednosti CANNA COGr:

  • Popoln nadzor. Gojitelj lahko pufra substrat, dovaja hranila in celo določa, kako dolgo bo pustil rastlinam rasti ali cveteti. Tako je mogoče močno povečati pridelek.
  • Večji pridelek. Zračna struktura plošče COGr omogoča večji pridelek z manj hranili.

Vodnik za gojenje

Nasvet RHIZOTONIC

Nanašanje sredstva RHIZOTONIC na liste je najbolj učinkovito, če ga pri gojenju v prostoru izvedemo približno takrat, ko ugasnejo luči, pri gojenju na prostem pa tik pred sončnim zahodom.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Želite izvedeti več o CANNA COCO? V tej informacijski brošuri je obrazloženo vse, kar boste želeli vedeti o gojenju rastlin v kokosovem substratu. Gojenje v kokosovem substratu je najbolj priljubljen način pri profesionalnih in amaterskih gojiteljih.